Hamsun i hundre Collage - Galleri Würth
 

 

HAMSUN I HUNDRE
Galleri Würth

TORSDAG 13. februar
kl. 19.00


Velkommen til temakveld i Galleri Würth, torsdag 13. februar kl. 19.00

I 1920 ble Knut Hamsun tildelt Nobelprisen i litteratur for Markens grøde (1917), en episk roman med hyllest til naturen. I år er det 100-års jubileum for denne litterære begivenheten, og det markerer vi i Galleri Würth ved å invitere Hamsun-biograf Ingar Sletten Kolloen og kunstformidler Kristin Jordfald til galleriet.

Kolloen vil snakke om nobelprisromanen Markens grøde, og Jordfald og Kolloen vil fortelle om samarbeidet og det litterære kunstprosjektet HAMSUNfantasier. Prosjektet ble utviklet for Hamsun-året 2009 i regi av KulturKonsept, Forlaget Press og billedkunstnerne Unni Askeland, Benjamin Bergman, Sverre Koren Bjertnæs, Håkon Bleken, Marianne Bratteli, Peter Esdaile, Harald Fenn, Anne-Karin Furunes, Therese Nortvedt og Kjell Erik Killi Olsen.

Billedkunstneren Therese Nortvedt er til stede.

Etter foredraget er det mulig å kjøpe kunstboken HAMSUNfantasier (2009), en litterær billedkavalkade med tekster av Ingar Sletten Kolloen og Tommy Olsson.
Boken signeres gjerne.

Dørene åpner kl. 18.00, foredraget begynner kl. 19.00

Velkommen!

KulturKonsept arbeider med en videreføring/remake av Hamsunprosjektet i jubileumsåret 2020, og kunstutstillingen "Hamsun i hundre" med de ti ovennevnte kunstnere, har vernissage hos Christiania Auksjoner i Oslo 31.oktober 2020.

Følg KulturKonsept på FaceBook.

KulturKonsept utvikler og tilpasser kunstoppdrag for private og bedrifter. Be gjerne om et uformelt møte.

Med vennlig kunsthilsen Kristin Jordfald


KulturKonsept Logo