Heftig GEMINI av Dagfinn Knudsen
+ POP-UP på Oslos tak


KulturKonsept presenterer med dette to eksklusive, heftige og nye trykk med tittel GEMINI av Dagfinn Knudsen. GEMINI er den latinske betegnelsen for Tvillingene i astrologisk sammenheng, men både i kjærlighet og vennskap har begrepet en spesiell tilknytningsbetydning. Bildene kan henges begge veier, som vist ovenfor, det vil si, med to opphengssnorer kan du bytte når du ønsker. Simsalabim,- to bilder i ett!

Dagfinn Knudsens billedspråk er gjenkjennende, heftig, stilistisk og besnærende. Kunstnerens "sorte strek" har vært hans særpreg i alle år, og uttrykket er sobert og teknisk meget godt utført. Koldnål er en krevende tegne- og trykkteknikk på kobberplate. En helt spesiell og tidkrevende kunstnerisk teknikk som få kunstnere behersker.

Hvert trykk er håndkolorert, dvs. at ingen av trykkene er like. Bildene er signert og nummerert og fås eksklusivt gjennom KulturKonsept. Kun 15 eks av hvert motiv! Sendes fraktfritt uten ramme i Norge, og leveres "på døren" i Oslo-området – uten eller med kvalitetsramme.

Det er mange liebhabere som venter på et nytt motiv av Dagfinn Knudsen, så FØRST TIL MØLLA!
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


De to variantene av GEMINI kan også ses og kjøpes ved POP-UP Galleriet på Voksenåsen 4. desember (se info nedenfor)

Husk PORTRETToppdraget for 2015 og 2016 – med de to profilerte kunstnerne Therese Nortvedt og Peter Esdaile,- se Portrettet er kunstens FORGLEMMEGEI.


Velkommen til kunstarrangementer i desember:

Onsdag 3. og torsdag 4. desember er KulturKonsept på Telenors julemarked i hovedkontoret på Fornebu i bygg M, kl. 10 til 15.
Topp og variert kunst til gode priser. Flott kunstbok følger med alle kjøp. Hjertelig velkommen!

Torsdag 4. desember kl. 18 til 21 arrangerer KulturKonsept spennende kunstnermøte i form av et uformelt POP-UP galleri på Voksenåsen kultur-og konferansehotel, på byens tak i Ullveien 4 på Voksenkollen i Oslo. Peter Esdaile, Dagfinn Knudsen og Therese Nortvedt har med noen av sine nye kunstverk for visning og salg. Peter Esdaile signerer og dediserer sin nye biografi skrevet av kunsthistoriker Øivind Storm Bjerke. Dette er en helt spesiell mulighet til hyggelig kunstnermøter og gode kunstkjøp. Boken om Peter Esdaile kan ses og kjøpes hos Frogner Antikvariat i Skoveien 7, Oslo. Der er også et maleri av Peter Esdaile utstilt.

KulturKonsept rydder lageret og du kan sikre deg noen supre og rimelige kunstperler av anerkjente kunstnere som f.eks. Håkon Bleken, Sverre Bjærtnes, Unni Askeland, Espolin Johnson, Lars Lerin og Liz Bowman. Flott kunstbok følger med alle kjøp. Kunstlodd til alle! Julegløgg, pepperkaker og flott stemning i vakre og julepyntede omgivelser. Ta med barna. God parkering. Trikk 1 til Voksenkollen. Hjertelig velkommen!

Bokanbefaling
Helen Fredholms flotte og inspirerende bok "Cottage Garden på Toten", utgitt i år, anbefales på det varmeste! 265 sider med vakre bilder og tekster knyttet til historie, kunnskap og gode råd om blomster og vekster fra hennes gamle husmannsplass Fredholm i Totenvika. En perle av en julegave til blomster- og hageelskere! Boken koster kr. 429,- og er tilgjengelig i alle landets bokhandlere samt i egen nettbutikk. www.fredholm.no

Husk Familiejulebordet
Lørdag 13. og søndag 14. desember arrangeres det tradisjonsrike familiejulebordet på Voksenåsen kultur-og konferansehotell. Eget juleknaskebord til barna, julenisse med poser, gang rundt juletreet og høy stemning i vakre omgivelser. Anbefales på det varmeste! Vær rask med reservasjon.
Se info www.voksenaasen.no tlf. 22 81 15 00

Hjertelig førjulshilsen fra Kristin Jordfald

Voksenåsen logo Voksenåsen logo

KulturKonsept
www.kulturkonsept.no
Tlf. 909 67 883

Frogner Antikvariat
48 89 65 16
Skovveien 7
0257 Oslo

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell
22 81 15 00
Ullveien 4
0791 Oslo
Videresend gjerne informasjonen til kollegaer og venner.
 

www.kulturkonsept.no | Tlf: 47 90967883| This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

---------------------------------------------------
For å melde deg av utsendelsen, vennligst klikk her.