Vinterkunstutstillingen

Galleri Voksenåsens KunstKorridor presenterer med dette PETER ESDAILEs seneste litografi "Amarcord" – eksklusivt for KulturKonsept!

Kunstverket har tittel etter Federico Fellinis prisbelønte film fra 1973, – AMARCORD.
Tittelen betyr "jeg minnes" og skildrer barndom og oppvekst i Mussolinis Italia på 30-tallet. Fellinis psykologiske og sosiale observasjoner er skarpe og morsomme, og filmen regnes blant filmskaperens vakreste.

I Peter Esdailes intellektuelle og kunstneriske dypdykk i denne følsomme og vakre filmen, iscenesettes/billedsettes minner og observasjoner på en mesterlig måte. Kvinnen med glasset har minner til ettertanke og erindring, – slik vi alle har. "Amarcord" er viltvoksende, morsom og en rørende fremstilling av livet – slik Newsweek anmeldte filmen. Det samme kan sies om Esdailes kunstverk. Kunstnerens fabulerende billedspråk, stemningsfulle skildringer og avstemte koloritt er en nytelse for øyet og sjelen.

Litografiet er trykket i syv farger. Litostenen må slipes ned for hver farge. Litografi som grafisk teknikk er et svært krevende teknisk og kunstnerisk medium. Peter Esdailes og Fellinis kunstverk er begge udødelige og vakre. Slik god kunst skal være!
Se kunstverket i Morgenbladet 10. januar side 37.

"Amarcord" kan også ses hos Galleri Nobel i Henrik Ibsensgate 60 i Oslo, og hos Skovveien gull, sølv & diamanter i Skovveien 29 i Oslo.

Litografiet har trykkflateformat 56x60 cm. Opplaget er 82, og hvert eksemplar er signert og nummeret av kunstneren. Det følger en signert kunstbok og DVDen "Amarcord" med de 20 første kjøp/bestillinger.

Se utdrag av Peter Esdailes CV og flere kunstverk her

Pris for kvalitetsinnrammet litografi i sort eller patinert sølvramme er kr. 6 500 (+5 % bkh avgift).
Litografi med dedikasjon for gaveformål kan tilbys. Bildet kan sendes uten ramme. Frakttillegg. Leveres "på døren" i Oslo-området.

Benytt muligheten til utsmykking på arbeidsplassen, hjemme, på hytta eller som en minnerik gave.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Galleri Voksenåsens KunstKorridor med vinterutstilling og "SALG RETT FRA VEGG" er variert og interessant med maleri, grafikk, akvarell, foto, glass, keramikk og tekstil.

Et variert utvalg topp kunstnere er representert.
Se deler av kunstutvalget her
Priser fra kr. 3 500,-

Det følger en flott kunstbok med alle kunstkjøp i vinterutstillingen. Ved kjøp over kr. 5 000,- følger det med et minilitografi av en anerkjent kunstner. Spør etter kunstnere og kunst du er på jakt etter. Gode avdragsordninger! Hjemlån, fri konsulentbistand og fritt tilkjørt i Oslo-området. Kunstomvisninger for små og store grupper kan bestilles. Kontakt resepsjonen, booking eller KulturKonsept.

Nytt kunstformidlingskonsept for mindre grupper i Voksenåsens vinkjeller.

Galleri Voksenåsen er åpent hver dag i hotellets åpningstid.

Et godt nytt kunstår ønskes kunstnerne, kunder og samarbeidspartnere.
Hjertelig velkommen til nye og interessante kunstopplevelser i 2014.

Med beste hilsen

Kristin Jordfald
KulturKonsept
+47 909 67 883
www.kulturkonsept.no
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voksenåsen logo

KulturKonsept
www.kulturkonsept.no
Tlf. 909 67 883

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell
22 81 15 00
Ullveien 4
0791 Oslo
Videresend gjerne informasjonen til kollegaer og venner.
 

www.kulturkonsept.no | Tlf: 47 90967883| This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

---------------------------------------------------
For å melde deg av utsendelsen, vennligst klikk her.