Galleri Tonne Minding Your Mind Finissage - Tirsdag 29. oktober kl. 18.30
 
Minding Your Mind Finissage Collage - Peter Esdaile
 

 

Peter Esdaile
Finissage og kunststunt

TIRSDAG 29. oktober kl. 18.30

Velkommen til spennende Finissage til utstillingen "Minding your Mind" med Peter Esdaile i Galleri Tonne.

Peter Esdaile kommer fra Madison i USA med nye kunstverk til utstillingen.

Utstillingen er et samarbeidsprosjekt som skal turnere videre.

Utstillingens tema er knyttet opp mot toppen på kroppen, - hodet, og vår mer eller mindre viljestyrte psyke. Det er "sinnets arkitektur" billedkunstner Peter Esdaile har som idégrunnlag for sine flotte og interessante kunstverk som lodder dypt.

Ved Finissagen vil Esdaile gjenta sin fascinerende og etterspurte STUNT PAINTING, og tradisjonen tro får det spennende stuntmaleriet straks en eier!

Psykiater, førstelektor og forfatter Anne Kristine Bergem, som også åpnet utstillingen i april, har sagt ja til å lukke utstillingen.

Hjertelig velkommen til en hyggelig og inspirerende kveld i Galleri Tonne i Bryn næringspark i Østensjøveien 9, 0661 Oslo. 10 minutter gange fra Brynseng T-banestasjon.

Minding Your Mind Finissage Collage Bunn - Peter Esdaile
 

Høstens øvrige kunstarrangementer:

Vernissage, 90-årsjubileumsutstilling "Hommage Bjarne Røtterud" onsdag 13. november kl. 18 i Galleri Tonne, åpning av Morgenbladets utenriksjournalist Tove Gravdal.

Det vil også bli vist en mindre kunstutstilling av Bjarne Røtterud i prosjektet BankART i de nye lokalene til Sparebank Øst på Holtet i Oslo.

Prosjektet KLÆR & KUNST har vernissage hos Melody Modes/ Galleri MM i Oslo, med billedkunstner Liz Bowman og tema "Jazz Flowers" medio november.


Invitasjoner kommer.


Følg KulturKonsept på FaceBook.

Med beste kunsthilsen
Kristin Jordfald


KulturKonsept Logo
 
 For nettutgave - klikk her