2010 Damenes Verden

HjemUtstillinger2010Damenes Verden

Damenes Verden 2010

Galleri Voksenåsen

7. mars til 9. mai

Olav Starheim
Synnøve Anker Aurdal
Ulla-Mari Brantenberg
Elena Engelsen
Angelina Engelsen
Ellinor Flor
Randi Nygaard Lium
Monies
Giske Sigmundstad
Cecilie Haaland

 

Damenes Verden

Sveriges ambassadør, Mikael Sahlin, åpner utstillingen.

Kunstnerisk innslag, snacks, Non Stop og sprudlende i glassene.

Klassisk fransk løksuppe med krutonger og hjemmebakt brød til kr. 95 serveres i restauranten mellom
kl. 14 – 17.

Olav Starheim er, som eneste "hane i kurven", hovedutstiller med ekspressivt og fargerikt maleri. Temaet er "damenes verden". Det ypperste av kvinnelige kunstnere viser sober glasskunst, kontemplative etsninger, uttrykksfulle skulpturer i tre og bronse, knasende papirvevnad, dramatiske hatter, historisk tekstil, eksplosive smykker og eksperimentell fotokeramikk.

Synnøve Anker Aurdals fantastiske "Kobberteppe" gis spesiell oppmerksomhet.

Salgsutstillingen omfatter Voksenåsens DH-galleri, Cafégalleriet og restaurant Nils Holgersson. Priser fra kr. 4000.

Tradisjonen tro er kunstutstillingen en hyllest til kvinnedagen 8. mars. Bredde og spennvidde i uttrykk, materialer og formspråk gjør dette til en Non Stop ART utstilling – fyrverkeri og poesi i skjønn forening - for øyet, hjertet og sjelen....

Flere av kunstnerene vil være til stede ved åpningen.

Hjertelig velkommen!

Se deler av utstillingen på: www.kulturkonsept.no

Galleri Voksenåsen er åpent hver dag i hotellets åpningstid.

Omvisning i utstillingen for private og bedrifter kan bestilles.

Ta en uforpliktende kontakt for profesjonell hjelp til kunstutsmykking av
bedriftsareal eller privat: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf 909 67 883

Den tradisjonsrike sommerutstillingen med kvalitetskunst i alle prisklasser er åpen fom. søndag 30. mai med salg "rett fra vegg".

Bedrifter

AnkerAurdal Synnve ByrkraterKulturKonsept tilbyr en rekke skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker et estetisk og visuelt budskap utad og innad i bedriften.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utsmykking

Starheim Olav CityKulturKonsept finner gode kunstløsninger for institusjoner, organisasjoner og private som ønsker å berike omgivelsene med kunst.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjem/Bolig

esdaile peter ispisesalen olpEr du/dere på jakt etter livets kunstverk eller trenger bistand til kunst og interiør til hjemmet? Kunstgaver til venner og familie varer evig!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.