2009 Hommage a Håkon Bleken

HjemUtstillinger2009Hommage á Håkon Bleken

Hommage à Håkon Bleken

Galleri Voksenåsen

11. januar til 28. februar

Håkon Bleken

 

 

Hommage à Håkon Bleken

Salgsutstilling med maleri, pastell, akvarell, kulltegning, grafikk og kunst på porselen.

Håkon Bleken er en av Norges fremste billedkunstnere. Den 9. januar 2009 fyller han 80 år. Bleken var Galleri Voksenåsens første separatutstiller med "Hedda Gabler" under det store internasjonale Ibsenjubileet i 2006.

Voksenåsen ønsker å hylle den store kunstneren med HOMMAGE À HÅKON BLEKEN - en retrospektiv "kammerutstilling". Flere verk vil være for salg. I utstillingen vil det også være bilder av kunstneren fra Voksenåsens egen kunstsamling, bl.a. det vakre, abstrakte maleriet "Musikalitet" fra 60–tallet.

Deler av utstillingen blir lagt ut på www.kulturkonsept.no om noen dager.

Søndag 11. januar ønsker Galleri Voksenåsen gjester og publikum velkommen til et glass og en vandring i kunstutstillingen mellom kl. 13 og 15. Kunstformidler er til stede.

Dette er en meget interessant utstilling med sentrale verk av nestoren i norsk samtidskunst. Bleken vil gjeste Galleri Voksenåsen i løpet av utstillingsperioden og signere sin seneste praktbok fra Aschehoug forlag. Boken vil være for salg i utstillingsperioden. Henie Onstad kunstsenter viser kulltegninger av Håkon Bleken i perioden 8. januar til 19. april.

Benytt anledningen til å sikre deg/dere "livets bilde" av Håkon Bleken. Gode avdragsordninger og fritt levert i Oslo-området.

En signert kunstbok følger med alle kunstkjøp 11. Januar.

Galleriet er åpent hver dag i hotellets åpningstid.
Henvendelse resepsjonen tlf.22 81 15 00.

For kjøp og spørsmål henvendelse i hotellets resepsjon eller til kurator Kristin Jordfald:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf 909 67 883

Velkommen til nye kunstopplevelser i 2009!
Varm vinterhilsen fra Kristin Jordfald

Bedrifter

AnkerAurdal Synnve ByrkraterKulturKonsept tilbyr en rekke skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker et estetisk og visuelt budskap utad og innad i bedriften.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utsmykking

Starheim Olav CityKulturKonsept finner gode kunstløsninger for institusjoner, organisasjoner og private som ønsker å berike omgivelsene med kunst.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjem/Bolig

esdaile peter ispisesalen olpEr du/dere på jakt etter livets kunstverk eller trenger bistand til kunst og interiør til hjemmet? Kunstgaver til venner og familie varer evig!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.