2008 JazzFlowers

HjemUtstillinger2008Jazzflowers

JazzFlowers

Galleri Voksenåsen

frem til 1. oktober

Liz Bowman

 

JazzFlowers

Medlem av Norsk kulturråd, Theo Koritzinsky, åpner utstillingen.

Musikalsk innslag ved "Art by Accident" med Moira Halaas og musikere.
Kunstneren er til stede ved åpningen. Snacks og forfriskninger.

Voksenåsens søndagsbuffet til kr. 195 står dekket fra kl. 14.
Bordbestilling: 22 85 15 00 eller : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Liz. Bowmans vakre og ekspressive "JazzFlowers" vil fylle Galleri Voksenåsen fram til 1.oktober.
Kunstneren har i mange år hatt "Flowers" som sitt kunstneriske uttrykk og prosjekt. Jazzmusikken har vært hennes inspirasjonskilde. Nå er tiden inne til å la musikk og billedkunst danne en spennende symbiose.
Liz. Bowmans "JazzFlowers" spenner fra det sarte og lyriske til det kraftfulle og heftige. Former, farger og bevegelser gir Bowmans kunstneriske uttrykk dimensjon og drøm.

Inkjet er en fascinerende og utrykksfull trykkteknikk.
Kunstneren har hatt mange utstillinger i inn- og utland og flere utsmykkingsoppgaver.
Velkommen til en salgsutstilling med farger, poesi og rytme.

Voksenåsen kulturhotell hyller kunsten, jazzen og Oslo Jazz Festival med utstillingen JazzFlowers.

Hotellet "huser" mange jazzmusikere i OsloJazz-uken. Kanskje får dere med en spontan jamsession hvis dere kommer opp på Åsen en kveld. T-banelinje 1 til Voksenkollen stasjon.

Utstillingen kan ses hver dag, hele dagen og kvelden i hotellets åpningstid fram til 1. oktober.

Priser fra kr. 3 000 til kr. 16 000.

Spørsmål kan rettes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf 909 678 83

Omvisninger i utstillingen, gjerne kombinert med god mat og drikke, kan bestilles.

Med kunsthilsen fra Kristin Jordfald

Bedrifter

AnkerAurdal Synnve ByrkraterKulturKonsept tilbyr en rekke skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker et estetisk og visuelt budskap utad og innad i bedriften.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utsmykking

Starheim Olav CityKulturKonsept finner gode kunstløsninger for institusjoner, organisasjoner og private som ønsker å berike omgivelsene med kunst.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjem/Bolig

esdaile peter ispisesalen olpEr du/dere på jakt etter livets kunstverk eller trenger bistand til kunst og interiør til hjemmet? Kunstgaver til venner og familie varer evig!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.